DRET DE DESISTIMENT
Té vostè dret a desistir del present contracte en un termini de 30 dies naturals sense necessitat de justificació. El termini de desistiment expirarà als 30 dies naturals del dia que vostè o un tercer per vostè indicat, diferent del transportista, va adquirir la possessió material dels béns. Per exercir el dret de desistiment, hauríeu de notificar-vos a través de la direcció de correu info@ginkgo.es la seva decisió de desistir del contracte. Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura a continuació, encara que el seu ús no és obligatori. Per complir el termini de desistiment, només cal que la comunicació relativa a l’exercici de la seva banda d’aquest dret sigui tramesa abans que venci el termini corresponent.

CONSEQÜÈNCIES DEL DESISTIMENT
En cas de desistiment per part seva, li retornarem tots els pagaments rebuts de vostè, incloses les despeses de lliurament (amb l’excepció de les despeses addicionals resultants de l’elecció per la seva part d’una modalitat de lliurament diferent de la modalitat menys costosa de lliurament ordinària que oferim) sense cap demora indeguda i, en tot cas, com a molt tard 30 dies naturals a partir de la data en què se’ns informe de la seva decisió de desistir del present contracte. Procedirem a efectuar el reemborsament utilitzant el mateix mitjà de pagament emprat per vostè per a la transacció inicial, llevat que hi hagi disposat expressament el contrari; en tot cas, no incorrerà en cap despesa com a conseqüència del reemborsament.

Podrem retenir el reemborsament fins haver rebut els béns, o fins que vostè hagi presentat una prova de la devolució dels mateixos, segons quina condició es compleixi primer.

Vostè ha de tornar o lliurar la mercaderia directament a nosaltres en el nostre magatzem situat al carrer de Mosquerola 27, nau B-8, 17180 Vilablareix (Girona, Espanya), sense cap demora indeguda i, en qualsevol cas, després de 30 dies naturals des de la data en què ens informem de la seva decisió de resoldre el contracte. Es considera complert el termini si efectua la devolució dels béns abans que hagi conclòs aquest termini. Haurà vostè assumir el cost directe de devolució dels béns.

Només serà vostè responsable de la disminució de valor dels béns resultant d’una manipulació diferent a la necessària per establir la naturalesa, les característiques i el funcionament dels béns

PRODUCTES EXCLOSOS DEL DRET DE DESISTIMENT
El dret de desistiment no serà aplicable als contractes que es refereixin a:

a) El subministrament de béns confeccionats conforme a les especificacions del consumidor i usuari o clarament personalitzats.
b) El subministrament de béns que puguin deteriorar-se o caducar amb rapidesa.
c) El subministrament de béns precintats que no siguin aptes per a ser retornats per raons de protecció de la salut o d’higiene i que hagin estat desprecintats després del lliurament.
d) El subministrament d’enregistraments sonors o de vídeo precintades o de programes informàtics precintats que hagin estat des precintats pel consumidor i usuari després del lliurament.

MODEL DE FORMULARI DE DESISTIMENT
A l’atenció de Dte. d’Atenció al client
Per la present li comunico / comuniquem que desisteixo de la meva / desistim del nostre contracte de venda del següent bé (nom del producte)
Comanda el / rebut el (data de la comanda)
Número de comanda
Nom del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris
Domicili del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris
Signatura del consumidor i usuari o dels consumidors i usuaris
data

CONDICIONS D’ENVIO CANVIS I DEVOLUCIONS

Repartim A tota Espanya, excepte Ceuta, Melilla i Illes Canàries. El cost dels enviaments es mostrarà en finalitzar la comanda i és proporcional als kg de pes de la comanda. El pes màxim d’enviament són 36kg i en cas de comandes superiors s’haurà de contactar enviant un correu electrònic a info@ginkgo.es . En cas de comandes de mes de 30 euros l’enviament és gratuït .

La comanda serà lliurat en 24-72h dies laborals. En cas que no tinguéssim estoc d’algun producte demanat o en situacions extraordinàries es podria endarrerir uns dies el lliurament de la seva comanda, però sempre s’informaria al client per correu electrònic.  

Pot sol·licitar les seves preferències horàries de lliurament en les observacions durant la finalització de la comanda.

En cas de no trobar ningú al seu domicili durant el repartiment de la comanda, el transportista es posarà en contacte amb vostè per concretar el nou horari de lliurament.

Per a qualsevol dubte sobre la seva compra on-line o l’enviament pot contactar mitjançant el formulari de contacte o enviar un e-mai a info@ginkgo.es

canvis:

Si en rebre la teva comanda observes que algun producte està danyat o en mal estat, posa’t en contacte amb nosaltres el més aviat possible a través de info@ginkgo.es Et demanarem que ens enviïs una fotografia del desperfecte i, si no han passat més de 7 dies des del moment de la compra, procedirem a tornar-te l’import del producte en concret o a enviar-te el mateix producte nou. Només es faran canvis de productes danyats en el transport, i que siguin justificables en la fotografia adjunta del desperfecte, els possibles danys al producte un cop se li lliura a vostè el producte són la seva responsabilitat.

En cas que hi hagi hagut alguna confusió en algun producte i s’ha enviat un incorrecte ens fèrem càrrec del canvi Envia’ns un e-mail a info@ginkgo.es abans de 7 dies des del moment de la compra, amb una fotografia de producte erroni rebut i explicant la situació i procedirem a enviar-te el producte correcte. 

Devolucions:

En cas que vulguis tornar un producte, envia’ns un correu electrònic a info@ginkgo.es indicant que producte vols retornar i t’indicarem l’adreça on has d’enviar el producte. Tens 14 dies naturals (incloent dissabtes, diumenges i festius) des del lliurament de la compra al seu domicili o recollida a botiga per a sol·licitar la devolució. Les despeses d’enviament van a càrrec teu. Un cop ens arribi el producte retornat procedirem a tornar-te el import del producte en un termini màxim de 14 dies. 

El producte ha d’estar en perfectes condicions i en el seu embalatge original, incloent garanties, etiquetes i instruccions d’ús. És molt important que ens tornis el / els productes de canvio devolució perfectament embalats. En cas de rebre el producte canviat o retornat en mal estat no s’abonarà l’import del producte retornat.