TERÀPIA MANUAL

Preu: de 45.00€ – 60,00€

Utilitzem diferents tècniques combinades: osteopàtiques, alliberament de cadenes musculars, treball sobre les fàscies, insercions, microsistemes NPDO, inhibicions profundes, treball sobre anells de Reich …. també combinem amb acupuntura o diatèrmia. Busquem un equilibri, ja que darrere del dolor no sempre està una lesió.

Per exemple, una mala circulació venosa o limfàtica pot crear una mala oxigenació i un sistema nerviós alterat pot induir a un dolor més elevat.

Visió global de la disfunció.

OSTEOPATIA VISCERAL

Preu: 50,00€

 

Les vísceres es mouen, a més estan molt connectades a les emocions i amb el principal múscul inspirador, el diafragma. La base fonamental és el moviment, i qualsevol restricció causarà signes de pèrdua de salut o somatització. Amb unes tècniques manuals es treballa la zona afectada alliberant fixacions articulars, flexibilització del teixit facial i millorant oxigenació i alliberament del flux sanguini.

DRENATGE LIMFÀTIC MANUAL

Drenatge local 40,00€ (preu especial clients dieta 25,00€).

Drenatge sencer 65,00€.

 

 

Quan es facilita la circulació limfàtica, es millora la retenció de líquids, promou l’analgèsia, millora la immunitat. Pel tipus de tècnica repetitiva i lenta es produeix una acció relaxant la qual promou la recuperació en activar el sistema nerviós parasimpàtic.

DIATÈRMIA DIGITAL

Preu: 30,00€

Si hem de parlar de la millor tecnologia per al tractament del dolor i la regeneració articular sense dubte parlem de la diatèrmia digital pocs llocs disposen d’aquesta tecnologia per l’elevat preu d’aquests aparells i la necessitat d’estar amb el client quan la aplica. No és invasiva, sensació molt agradable, resultats ràpids, on la tècnica manual no arriba, arriba la diatèrmia, sinó com ajudem en casos d’artrosi, fissures, dolor oncològic, espasmes viscerals etc …