Food Detective

Food Detective és un test sanguini que es realitza mitjançant una simple punció al dit i on es determinen les IgG causants de possibles intoleràncies alimentàries.

A QUI ES RECOMANA AQUESTA PROVA?

– Trastorns digestius (50%): Dolor abdominal, nàusees, inflamació d’estómac, gasos, diarrees, vòmits, síndrome de colon irritable.

– Afeccions cutànies (16%): acne, èczemes, psoriasis i picor.

– Trastorns psicològics (11%): Cansament en general, fatiga, trastorns de la son, trastorns psicològics, depressió en adults, hiperactivitat en nens.

– Trastorns neurològics (10%): Mal de cap, mareig i vertigen.

– Afeccions respiratòries (10%): Asma, rinitis, dificultat respiratòria, que sol  estar vinculada a un procés al·lèrgic.

– Altres: Síndrome de fatiga crònica, fibromialgia, sobrepès i obesitat, alteracions reumàtiques i articulars.

QUINS ALIMENTS S’ANALITZEN?

 • Cereals: Blat de moro, Sèmola, Gluten, Civada, Arròs, Blat, Sègol.
 • Fruits secs i llegums: Ametlla, Nou de Brasil, Anacard, Nou de cola, Barreja de llegums (Jueva, Llentia, fesols), Nou, Cacauet, Soja, Cacau.
 • Carns: Carn de Vedella, Pollastre, Xai, porc.
 • Peix: Barreja de peix d’aigua fresca (Salmó, Truita), Barreja de Marisc (Camarón, Gamba, Cranc, Llagosta, Musclos), Tonyina, Barreja de Peix blanc (Abadejo, Bacallà, Platija).
 • Verdures: Bròquil, cabdell, Pastanaga, Porro, Api, Cogombre, Barreja de Pebrots (vermell, verd, groc), Patates.
 • Fruites: Poma, Grosella, Raïm, Barreja de Meló (Meló, Síndria), Oliva, Taronja i Llimona, Maduixes, Tomàquets.
 • Altres: Llet de vaca, All, Gingebre, Xampinyons, Te, Llevat.

RESULTATS:

Resultat en 40 minuts, in situ, sense necessitat de remetre-ho a un laboratori. Simple, segur, precís i ràpid.

Preu: 140 € 

 


  

OXYTEST: Test de radicals lliures en orina

OXY TEST és un test d’orina que mesura el nivell de radicals lliures que hi ha en l’organisme. Comprova el procés d’envelliment i el nivell d’estrès oxidatiu.

A QUI ES RECOMANA AQUESTA PROVA?

 • Prèviament es realitza un qüestionari, si el resultat són més de 31 de la puntualització total, es recomana realitzar-se el test.
 • Especialment indicat en aquelles persones que tenen una alimentació pobra en fruites, verdures i hortalisses.
 • En fumadors i persones consumidores d’alcohol de forma freqüent.

 

RESULTATS:

El resultat està en 5 minuts. Dins dels paràmetres es compara el color de la solució amb la carta proporcionada per determinar el nivell de radicals lliures.

En funció del resultat, es pot recomanar a cada persona, l’alimentació i antioxidants més adequats que ajuden a retardar el procés d’envelliment natural.

Preu:  39€

 


 

Coeliac Screen

Ës un test per determina la celiaquia. Es tracta d’una malaltia crònica, on no s’és capaç de digerir ni metabolitzar el gluten alimentari, concretament la fracció anomenada gliadina, del blat, sègol, ordi, kamut, espelta i probablement també de civada.

A QUI ES RECOMANA AQUESTA PROVA? En persones amb problemes intestinals, ja que es caracteritza per una mala absorció a causa d’una atròfia de les vellositats de la paret intestinal. S’associa normalment a mancances dels nutrients en general (vitamines, minerals, lípids, proteïnes)  i de forma inicial es manifesta amb anèmia ferropènica o hipocalcèmia.

QUINS MARCADORS S’ANALITZEN? Anticossos antitransglutaminasa tissular (TTG) de classe IgA, IgG, IgM. Es consideren en l’actualitat els marcadors més útils per la seva alta sensibilitat (95% -98%) i especificitat (94% -97%).

RESULTATS: Els resultats s’obtenen als 10 minuts de realitza la prova, sortint si és positiu les dues línies, la de control i la marcador específic del test.

Test celiaquia : 59€

 


 

Nutrigen

Nutrigen diet és un test que es realitza a partir de la saliva y del qual s’obté un estudi exclusiu d’ ADN nutricional.

QUINS GENS I VARIACIONS GENÈTIQUES S’ANALITZEN?

 • Gens vinculats a major tendència de patir sobrepès i obesitat
 • Desregulació genètica de la gana i l’ansietat que comporten menors nivells de sacietat
 • Anàlisi de les principals causes genètiques a tenir major risc de desenvolupar intolerància als làctic.
 • Risc de desenvolupar Diabetis tipus II i les seves possibles afeccions associades.
 • Anàlisi de limitacions genètiques a reduir el sobrepès mitjançant la pràctica esportiva
 • Anàlisi de la resposta metabòlica als diferents tipus de dieta per determinar la que millor funcionarà segons la genètic.
 • Desregulacions genètiques en el metabolisme vitamínic. S’analitzen els gens relacionats amb l’assimilació de les vitamines.

A QUI ES RECOMANA AQUESTA PROBA?

Especialment indicada a aquelles persones que volen mantenir la línea, i que solen tenir tendència al sobrepès o la obesitat, tot i realitzar unes bones practiques dietètiques.

A persones que desitgin millorar el seu estat d’energia i mantenir en bones condicions el seu estat de salut  en general.

 

RESULTAT:

El resultat de l’informe genètic s’obté després de 3 setmanes, on també es realitza un pla nutricional totalment personalitzat, enfocat a millorar la salut i aconseguir fins a 3,5 vegades major pèrdua de pes.

Preu: 160€

 


 

Omegatest

És un test sanguini que es realitza mitjançant una simple punció al dit i on es determinen els valors dels àcids grassos.

Què són els àcids grassos?

Els àcids grassos són substàncies necessàries per a la nostra salut i poden ser saturats o insaturats (monoinsaturats o poliinsaturats). Mentre que els àcids grassos saturats només aporten energia, els àcids grassos insaturats tenen altres funcions metabòliques, com ara formar part de les membranes cel·lulars, aportant més flexibilitat a les mateixes. O bé actuar en el cas dels àcids grassos poliinsaturats, omega 6 (Ω6) i omega 3 (Ω3), com a mediadors i reguladors de diverses rutes metabòliques gràcies a la seva conversió en prostaglandines.

A qui es recomana aquesta prova?

Persones amb problemes cardiovasculars: hiperlipidèmies, tendència a trombosi, hipertensió arterial, fragilitat capil·lar.- Persones amb alteracions en pell i mucoses: pell seca, èczema atòpic, sequedat de les glàndules lacrimals, salivals i sebàcies.- Persones amb trastorns inflamatoris, com ara artritis.- Persones amb tendència a patir infeccions i immunodeficiències.- Persones amb trastorns del sistema nerviós, trastorns de memòria i de l’aprenentatge, demència senil, esclerosi múltiple, etc.- En alteració reproductiva. Embaràs i lactància.

Quines són les necessitats diàries de greixos?

El greix total consumit per un adult hauria d’estar entre un 30 i un 35% de l’aportació d’energia total.

– Els greixos saturats no han de representar més del 10% del valor calòric total de la dieta, aconsellable un 7-8%.

– Els àc. grassos monoinsaturats (oleic) 15-20%

– Els àc. grassos poliinsaturats ≤ 5% (4% d’Ω6 i un 1% de Ω3)

Resultats

El resultat de l’informe dels àc. grassos s’obté després d’una setmana, on es determinen els paràmetres bioquímics i es pot determinar una dieta i suplementació adequades a cada cas individual.

Preu: 65€