FOOD DETECTIVE

 

Food Detective és un test sanguini que es realitza mitjançant una simple punció al dit i on es determinen les IgG causants de possibles intoleràncies alimentàries.

 

A QUI ES RECOMANA AQUESTA PROVA?

– Trastorns digestius (50%): Dolor abdominal, nàusees, inflamació d’estómac, gasos, diarrees, vòmits, síndrome de colon irritable.

– Afeccions cutànies (16%): acne, èczemes, psoriasis i picor.

– Trastorns psicològics (11%): Cansament en general, fatiga, trastorns de la son, trastorns psicològics, depressió en adults, hiperactivitat en nens.

– Trastorns neurològics (10%): Mal de cap, mareig i vertigen.

– Afeccions respiratòries (10%): Asma, rinitis, dificultat respiratòria, que sol  estar vinculada a un procés al·lèrgic.

– Altres: Síndrome de fatiga crònica, fibromialgia, sobrepès i obesitat, alteracions reumàtiques i articulars.

 

QUINS ALIMENTS S’ANALITZEN?

  • Cereals: Blat de moro, Sèmola, Gluten, Civada, Arròs, Blat, Sègol.
  • Fruits secs i llegums: Ametlla, Nou de Brasil, Anacard, Nou de cola, Barreja de llegums (Jueva, Llentia, fesols), Nou, Cacauet, Soja, Cacau.
  • Carns: Carn de Vedella, Pollastre, Xai, porc.
  • Peix: Barreja de peix d’aigua fresca (Salmó, Truita), Barreja de Marisc (Camarón, Gamba, Cranc, Llagosta, Musclos), Tonyina, Barreja de Peix blanc (Abadejo, Bacallà, Platija).
  • Verdures: Bròquil, cabdell, Pastanaga, Porro, Api, Cogombre, Barreja de Pebrots (vermell, verd, groc), Patates.
  • Fruites: Poma, Grosella, Raïm, Barreja de Meló (Meló, Síndria), Oliva, Taronja i Llimona, Maduixes, Tomàquets.
  • Altres: Llet de vaca, All, Gingebre, Xampinyons, Te, Llevat.


RESULTATS:

Resultat en 40 minuts, in situ, sense necessitat de remetre-ho a un laboratori. Simple, segur, precís i ràpid.